LADIES REVENGE TOUR

beBelgium  
Event Type
Other
Date
09 March 2013 to 10 March 2013
Location
Belgium
Website
http://www.ladiesrevenge.be/
Email
eb.egneverseidal@nna
Sorry, we didn't receive an English translation

Welkom op onze eerste babbel over de Ladies' Revenge 2013.

Op 9 maart gaat deze rally van start!

Ondanks dat de Ladies' Revenge in de kinderschoenen staat, achten wij het zeer waarschijnlijk dat die uitgroeit tot een flink uit de kluiten gewassen happening. Wij worden dan de pioniersters van de legendarische Ladies’ Revenge Tour!

Wij laten niets aan het toeval over: onze bedoeling is om de dames op een sportieve en sympathieke manier te pamperen.Op onze site www.ladiesrevenge.be kunnen jullie verdere informatie vinden over de prijs en wat u hiervoor kan verwachten, het inschrijvingsformulier, het diner, het programma etc. Naargelang we dichter bij onze Revenge komen, worden jullie verder op de hoogte gebracht van de exacte uren, wedstrijddetails en andere inside-information.De bestemming wordt nog niet prijsgegeven maar ik kan jullie al wel verklappen dat het 5* hotel waar we dineren en overnachten een klassevolle en charmante uitstraling heeft: dat is meteen het imago dat wij willen meegeven aan onze rally en waaraan eenieder van ons zal meewerken.

Wij bereiken ons hotel na een rit van max 250 km, dit hotel bevindt zich in het centrum van een bruisende stad waar - voor zij die zich geroepen voelen - een leuk stapje in de wereld kan gezet worden.

Tijdens onze route bieden wij jullie ook lunches aan op een verrassende locatie en worden wij bijgestaan door een professionele assistentieploeg. Deze is nog niet vastgelegd aangezien er meerdere kandidaten staan te trappelen...Op onze site kan je vanaf vandaag inschrijven. De inschrijvingen ( enkel online mogelijk ) zijn maar definitief na ontvangst van volledig ingevuld inschrijvingsformulier van beide deelneemsters per wagen ( zowel pilote als co-pilote vullen afzonderlijk een formulier in ) èn de storting van het voorschot van 175 € per persoon bij inschrijving. Resterend saldo ten laatste voor 09/01/2013 storten op de vermelde rekening.

Wij gaan ook een entry-list boekje afdrukken. Het bevat de gegevens van de deelneemsters, eventueel details van hun wagen én hun pasfoto: gelieve deze dan ook digitaal door te sturen naar [email protected] bij inschrijving.

Momenteel hebben wij iets meer dan 30 teams die zich "Ready for Revenge" hebben verklaard. Wij beperken het aantal tot een maximum van 45 wagens.

En last but not least: op dinsdag 5 februari stellen wij een dinertje voor, "ladies only" op een nog nader te bepalen locatie. Dat is de kans om elkaar beter leren te kennen, om ons team voor te stellen, de handige entry-list te overhandigen en te vertellen wat jullie kunnen verwachten. Alvast noteren in de agenda's, wij brengen jullie later op de hoogte van waar, wanneer, hoeveel en hoe jullie kunnen inschrijven.Dames, wij wensen jullie nog veel plezier met de voorpret!

Met Amicale groeten van Ann en Stéphanie, de ladies van Manu’s team


Prijs:

475 € per persoon op basis van 2 personen in één kamer en in één auto.

Toeslag éénpersoonskamer : 85 €

Voorschot van 175 € pp te betalen bij inschrijving. Saldo te voldoen voor 09/01/2013.

In prijs inbegrepen:

Ontbijt bij vertrek zaterdag 9/03
Lunch op zaterdag en zondag
Drankje onderweg
Welkomstdrink in hotel
Aperitief
4 - gangendiner met bijhorende wijnen en dranken
Parking aan hotel in centrum stad
Overnachting + ontbijt in 5* hotel
Aankomstreceptie zondag 10/03 + prijsuitreiking
Roadbook
Assistance - tecnhische interventieploeg
Rallyplaten
Ladies' Revenge jas
Boekje met entry list met gegevens van alle deelnemende dames
Alle andere onkosten eigen de organisatie van deze rally

De extra's in hotel zoals minibar op kamer, eventuele welnessarrangementen, dranken aan de bar van het hotel, buiten bovenvermeld aperitief en welkomstdrank, zijn voor rekening van de deelnemers. Gelieve deze betalen alvorens het hotel te verlaten.

Diner

Wordt geserveerd in een speciaal voor ons gereserveerde zaal
De chef stelt ons een seizoensgebonden menu voor met verse ingrediënten uit de streek.
Bestaat uit:

Amuse
1 voorgerecht
Keuzemogelijkheid uit vlees- of visgerecht
Dessert
Koffie/Thee met friandise
Aangepaste wijnen à volonté + water

Roadbook

Het roadbook wordt getekend door Georges Van Oosten, vermaard rally-ontwerper en vaste waarde bij grote organisaties.
Are you the organiser of this event? Contact us to manage and promote your event