Auto-Retro Brugge

beBelgium  
Event Type
Swapmeets/Autojubble
Date
26 January 2013 to 27 January 2013
Location
Belgium
Website
http://www.autoretro.be/
Event organiser
Delobelle Ivan
Phone
0475810610
Email
[email protected]
Sorry, we didn't receive an English translation
Het weekeinde van 26 en 27 januari 2013 is het weer hoogfeest voor elke oldtimerliefhebber. In de Brugse Beurshalle wordt reeds de 33e editie van AUTO-RETRO Brugge georganiseerd. Dit jaar zijn de SL van Mercedes-Benz en de VW Kever de speciale attractiepolen van dit internationaal gebeuren.

Daarnaast is het ook de plaats van afspraak voor het kopen, ruilen of verkopen van oldtimers, special cars, moto's, miniaturen, accessoires en onderdelen, en alle vormen van automobilia.

Het jubileum 60 jaar Mercedes-Benz SL sportwagens wordt met meerdere topexemplaren belicht, van de legendarische 300 SL "Vleugeldeur", over de 190 SL en de "Pagode", tot en met de "nieuwe generatie" SL. Waren het vroeger reeds wagens met een aureool van exclusiviteit, sportprestige en elitaire klasse, thans zijn het ook felbegeerde "juwelen op wielen".

Daarnaast komt ook de bolle VW Kever in Auto-Retro op een ereplaats. Ooit zo populair in het straatbeeld, is het oer-Kevertje haast volledig verdwenen. Hoog tijd om de laatst overlevende automobiel met aparte spatborden even terug tot leven te wekken en in de spotlights te zetten.

Dat het Beursgebouw weer propvol zat staan, spreekt vanzelf. Ook alle regionale clubs en organisatoren geven elkaar rendez-vous op hun piekfijn verzorgde stands. Leden, sympathisanten en bezoekers-op-zoek naar,.. worden er vaak verwelkomd met een extra attentie.

Auto-Retro Brugge is ook de eerste showbeurs van het nieuwe jaar in Vlaanderen. En met het nieuwe rittenseizoen in zicht, is iedereen er graag als eerste bij. Wie weet, misschien doe je er het koopje van je leven.

zaterdag 26 en zondag 27 januari 2013
van 9.30u tot 18.30u
Beurshalle, Hauwerstraat, Brugge
Are you the organiser of this event? Contact us to manage and promote your event