Oldimama

beMaaseik, Belgique  
Type d'événement
Exposition, Salon
Date
02 juillet 2017
Lieu
Belgique Limburg 3680 Maaseik Kloosterbempden 1, 3680 Maaseik
Site Internet
http://www.maaseikeroldtimercl…
Organisateur d'événements
Maaseikeroldtimerclub vzw
Inserted By
Leon Gijsen
E-mail
[email protected]
Document
floldi2017.JPG
Désolé, nous n'avons pas reçu de traduction en français
Oldimama zondag 2 juli 2017
Oldies Maas Maaseik
Dit jaar organiseert de Maaseikeroldtimerclub de 26e editie van Oldimama bij Winkelcentrum Kloosterbempden te Maaseik (B). Na het succes van de vorige jaren op het Muntplein en het Maasplein, willen we hier een vervolg aan geven.Oldtimertreffen met rondritten, show, verkoop en randanimatie!
Programma: Vanaf 8.00 uur kunnen deelnemers al worden ontvangen en ingeschreven. Hierbij wordt ook de rallyplaat en het routeboek van de voormiddagrit uitgegeven. Daarna kunnen de deelnemers gebruik maken van het spek met eieren ontbijt. Om 10.00 uur starten we met de voormiddagrit volgens het routeboek (ca. 50 kilometer). Bij terugkomst kunnen de deelnemers de meegebrachte picknick nuttigen, of zelf een hapje kopen op ons horecapleintje. Om 13.30 uur starten we met de namiddagrit volgens routeboek (ca. 60 kilometer). Tussen 15.30 en 16.00 uur worden alle deelnemers terug verwacht.
 Standhouders en verkopers van oldtimers kunnen een gratis verkoopplaats bekomen, maar dienen zich voor dit verplicht aan te melden omwille van organisatorische redenen. Want vol is vol!    Aanmeldingen voor dit bij : [email protected] 

 

Alle verdere info/inschrijvingen op www.maaseikeroldtimerclub.be

Mots clés: