Type d'événement
Bourse/Exchange
Date
15 janvier 2010 au 17 janvier 2010
Lieu
Pays-Bas
Site Internet
http://www.ic-tm.nl/
Organisateur d'événements
Erik Panis
Téléphone
+31(0)43 383 83 14
E-mail
ln.mt-ci@ofni
InterClassics & TopMobiel heeft inmiddels een vaste plaats verworven in de agenda van de echte automobielliefhebber. Jaarlijks bezoeken meer dan 15.000 adepten van de “gouden koe” hét oldtimerevenement van de Benelux.

InterClassics en TopMobiel 2010 staat volledig in het teken van het 100-jarig jubileum van Alfa Romeo. Anonima Lombarda Fabrica Automobili, kortweg ALFA, zag het levenslicht op 24 juni 1910. Alfa werd Alfa Romeo toen Nicola Romeo in 1916 bij de onderneming kwam. Legendarische creaties vormde de roemrijke geschiedenis van dit automerk. Denk maar aan de P2. Een auto die van 1925 tot 1932 de GrandPrix-motor racing heeft gedomineerd. Zijn opvolger de Tipo B deed dat de twee daarop volgende jaren. En ook nu grijpt Alfa Romeo terug naar dat roemrijke verleden. Met de 8C Competizione en de 8C Spider wordt een duidelijke link gelegd naar de jaren ’30 van de vorige eeuw. In samenwerking met o.a. Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters (SCARB) wordt dit jubileum op onvergetelijke wijze vorm gegeven tijdens InterClassics & TopMobiel 2010.

Maar InterClassics en TopMobiel 2010 is veel meer. Een beproefd recept wordt niet zomaar gewijzigd. Daarom kan men weer kuieren tussen de talrijke stands met onderdelen en automobilia, genieten van de gezelligheid op de clubstands en het aanbod bewonderen van klassieke auto’s die geëxposeerd worden door handelaren en particulieren, en dit op een totale beursoppervlakte van 27.000 m2! De top in dit segment vindt men terug in TopMobiel. Bugattist pur sang Jean Prick is ook weer aanwezig met een unieke verzameling Bugatti’s … Vive la marque! Dit en nog veel meer zal van InterClassics en TopMobiel 2010 een onvergetelijk evenement maken voor de oldtimerliefhebber.

Een uitgebreide internationale marketing & communicatie campagne zorgt ervoor dat uw doelgroep talrijk aanwezig is en verzekert u van de nodige publicitaire aandacht.

Maar u maakt de beurs! U zorgt ervoor dat onze bezoekers elk jaar terug komen. Daarom zorgen wij ervoor dat u onder de beste omstandigheden in contact kunt komen met uw doelgroep. Want een tevreden klant, bezoeker of deelnemer, daar doen wij alles voor.

Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten tijdens InterClassics & TopMobiel 2010.

Erik Panis
Product Manager InterClassics & TopMobiel
Êtes-vous l'organisateur de cet événement? Contactez-nous pour modifier et promouvoir votre événement