Type d'événement
Rallye, Balades
Date
22 septembre 2019 au 28 septembre 2019
Lieu
Belgique Sint-Genesius-Rode
Site Internet
https://driversclub.be/nl/reiz…
Téléphone
+32475943464
E-mail
[email protected]
Désolé, nous n'avons pas reçu de traduction en français

Van zondag 22 tot en met zaterdag 28 september zoekt de Drivers' Club eenzame hoogtes op. We vertrekken dan op toertocht in de Dolomieten en de Alpen met als apotheose de aankomst in de Alpes-Maritimes en de Provence. De route van de legendarische Alpencols is volgens velen de allermooiste bergroute van Europa. Langs het traject van Treviso naar Sisteron volgen we meer dan 1000 km bergroutes en passeren we meer dan 20 van de hoogste Alpencols. Met deze reis (her)ontdekt u de sublieme Dolomieten, de mooiste cols van de Franse en Zwitserse Alpen evenals de mooiste meren van Noord-Italië. Onze route brengt u zowel langs verbluffende panorama's als langs prachtige valleien met lokale gastronomische specialiteiten.

U zal verrukt zijn door deze uitzonderlijke rondrit en omwille van het succes veranderen we niets aan ons lastenboek:
-        een beperkt aantal deelnemers zodat we in charme- en luxe hotels kunnen logeren.
-        een uiterst verzorgd roadbook (bolleke-pijl).
-        lichte lunches 's middags, een verzorgde en fijne keuken 's avonds.
-        etappes van ongeveer 250 kilometer per dag zodat er voldoende tijd is om van de panorama's langs de route en van de infrastructuur en het comfort van de hotels te genieten.

Kijk op onze website voor meer info en om in te schrijven: https://driversclub.be/nl/reizenenrallys/de-legendarische-alpencols-van-de-dolomieten-naar-de-provence/

We kijken ernaar uit om deze reis met jullie te delen.

Etienne, Guillaume, Frank en Jean-François