Rally Nord 2020

beMalle, Belgium   be Belgium
Event Type
Rally, Tour
Date
26 April 2020
Departure location
Belgium Antwerpen 2390 Malle Antwerpsesteenweg 105
Arrival location
Belgium
Website
https://rally.rotaractantwerpe…
Event organiser
Rotaract Antwerpen Noord
Inserted By
Rotaract Antwerpen Noord
Email
eb.droonneprewtnatcarator@yllar
Sorry, we didn't receive an English translation

p 26 april 2020 vindt dé dagrally van het jaar plaats.
Rotaract club Antwerpen Noord organiseert dan na het succes van vorige edities opnieuw Rally Nord. Wij organiseren dit dagvenement met als hoofddoel het ophalen van werkingsbudget om onze sociale doelen het hele jaar lang ten volle te ondersteunen. Daarnaast willen we natuurlijk elke deelnemer een fantastische dag bezorgen!

Wat in 2008 begon als een rondrit voor enkele auto-enthousiastelingen, groeide over de verschillende edities heen uit tot een volwaardige dagactiviteit met laatst maar liefst 100 deelnemende wagens! Het deelnemersveld is divers, maar de passie is gemeenschappelijk.

Net als vorig jaar stippelen we eveneens een fietstocht uit voor zij de hun Stalen Ros verkiezen.

We starten zondagochtend bij BWM Centrauto Malle  (Antwerpsesteenweg 105) waar we de deelnemers warm ontvangen en een stevig ontbijt aanbieden om er meteen te kunnen invliegen. Het met zorg samengestelde roadbook dat daar wordt aangereikt, zal de deelnemers via feeërieke veldweggetjes langsheen de door ons geselecteerde bezienswaardigheden op eigen bodem loodsen. Fenomenale uitzichten zullen de hoofdrol spelen, met wegen waar elke auto- en fietsfanaat van droomt.
Rond lunchtijd zorgen wij voor een stop waar elke deelnemer vrij kan kiezen wat en waar te eten en doen wij alvast enkele suggesties. Vervolgens rijden we verder en wordt er nog een vieruurtje aangeboden. Daarna keren we terug richting Malle en wordt er een heerlijke BBQ aangeboden waar u zich vooraf voor kunt inschrijven. Daar zullen tevens de prijzen worden uitgereikt en kan iedereen nog nagenieten van deze schitterende dag.

Meer info over dit event vindt u op rally.rotaractantwerpennoord.be

Via deze pagina kunt u zich eveneens inschrijven. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Het plezier dat u die dag zult hebben is dat uiteraard niet! Tot dan!

Mocht u nog vragen hebben dan kan u deze ook steeds stellen
via e-mail: [email protected]


Sportieve groeten,
Rotaract Antwerpen Noord

Tags: