Newport Drivers Days

beNieuwpoort, Belgium  
Event Type
Rally, Tour· Shows, Festivals· Sale, Auction
Date
10 September 2022 to 11 September 2022
Location
Belgium West-Vlaanderen 8920 Nieuwpoort Prins Mauritspark
Website
https://www.newportdriversdays…
Event organiser
Jordy Baetens
Inserted By
Jordy Baetens
Email
moc.syadsrevirdtropwen@ydroj
Document
ndd_postkaart_a6_v2.pdf
Sorry, we didn't receive an English translation

In het Prins Mauritspark te Nieuwpoort, op wandelafstand van de dijk, vindt op 10 & 11 september de 4e editie plaats van de Newport Drivers Days. Deze editie staat volledig in het teken van vernieuwing en vermaak. We gieten de Newport Drivers Days in een (nieuw) vintage jasje waarvan iedereen kan genieten: jong én oud, driver én bezoeker. De nieuwe locatie, prachtig gelegen tussen het groen en naast het water, is één van de mooiste plekken in Nieuwpoort. 

Tijdens het Newport Drivers-weekend kan u hier komen genieten van mooie en zeldzame Classic Cars en GT’s, lekkere en exclusieve food- en dranktrucks, diverse verkoopstandjes en nog veel meer!

Deelnemen kan vanaf nu zowel op zaterdag als op zondag, zowel met de Classic Car alsook de modern GT. Dat wil zeggen dat we nu voor deelnemer als voor het publiek een constante mix van mooie wagens zullen aanbieden.

We voorzien op de beide dagen 2 lussen, die telkens starten in Nieuwpoort. We stippelen een prachtig parcours uit doorheen de regio, en rond de middag verwelkomen we de deelnemers na de eerste lus terug voor de lunch.

In de namiddag starten we dan aan de tweede lus, die ons opnieuw laat genieten van prachtige wegen, verzichten en interessante tussenstops!

We hopen van harte u te mogen verwelkomen op de Newport Drivers Days 2022.

Tags: