Event Type
Rally, Tour
Date
19 June 2011
Location
Netherlands
Website
http://www.oldtimerdaglelystad…
Email
[email protected]
Sorry, we didn't receive an English translation
27e editie op zondag 19 juni 2011

Welkom bij de Nationale Oldtimerdag. Eén van Neerlands grootste en meest sfeervolle oldtimer meetings. De 27e editie op zondag 19 juni presenteert opnieuw mooie en bijzondere automobielen uit prive bezit en van professionele collectioneurs. Ondanks de toch wat mindere economische situatie hebben wij onze sponsors bereid gevonden om ook dit jaar de Nationale Oldtimerdag te ondersteunen zodat wij samen met de oldtimerbezitters het publiek een prachtige dag kunnen bieden. Een eendaagse museale rijdende topcollectie. U kunt zich inschrijven via deze website.
Nationale Oldtimerdag in Lelystad

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is een jaarlijks terugkerend evenement, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni (Vaderdag). Ieder jaar weten ruim 400 historische automobielen de weg naar Lelystad te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk. Bij voorgaande edities kwamen er gemiddeld 25.000 bezoekers een kijkje nemen. De speciale presentaties van bijzondere en exclusieve automobielen, de muzikale omlijsting, een curiosamarkt en aantrekkelijke vormen van straattheater maken het programma compleet en de moeite waard. Wij willen alle participanten (oldtimerbezitters, vrijwilligers en sponsors) reeds nu dank zeggen voor hun bijdrage aan dit memorabele evenement.

Tot slot willen wij u wijzen op onze webshop waarin u het (foto)materiaal van de Nationale Oldtimerdag kunt bestellen. Naast fotoafdrukken kunt u deze ook op vele andere materialen bestellen: van t-shirt tot canvas doek van mok tot tuindoek.
Comité van Aanbeveling
Mevr. M. Horselenberg (burgemeester van Lelystad)
mr. M. J. E. M. Jager (oud-commissaris van de Koningin in Flevoland)
de heer mr. R. C. Croll (voorzitter Raad van Bestuur KNAC)
Bart Holland (autorestaurateur)
Joop Donkervoort (sportautofabrikant)
Jaap Nieweg (voorzitter Stichting Mobiele Collectie Nederland)
Bert Pronk (voorzitter FEHAC)
Wim Oude Weernink (autojournalist en autohistoricus)
Are you the organiser of this event? Contact us to manage and promote your event