Dutch National Triumph Day

nlEnspijk, Netherlands  
Event Type
Club Meeting· Shows, Festivals· Swapmeets/Autojubble
Date
14 July 2024
Location
Netherlands 4157 JB Enspijk Hoevenseweg 5
Website
http://dntd.triumph.nl
Event organiser
gezamenlijke Triumph Clubs in Nederland
Inserted By
Club Triumph Holland
Email
ln.hpmuirt@rp
Sorry, we didn't receive an English translation

DNTD bestaat sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw en wordt in 2024 voor de 29e keer georganiseerd. De vier samenwerkende Triumph clubs in Nederland zijn uw gastheer op deze dag; Club Triumph Holland, TR Club Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland. Samen goed voor circa 2.000 liefhebbers van het merk Triumph en Standard, maar ook hiervan afgeleide automobielen. 

Het evenement vindt plaats op de eventlocatie van Boerengoed in Enspijk. Een unieke plek in Gelderland tussen Utrecht & Den Bosch, direct naast verkeersknooppunt Deil A2/A15. We rekenen die dag op 200 tot 250 klassieke voertuigen. Liefhebbers met voldoende Triumph of Brits DNA, danwel mensen met benzine in hun aderen zijn welkom op deze dag.

Dit jaar staat DNTD in het teken van het thema ‘rally’ waarbij de nodige rally-Triumphs bij elkaar worden gebracht. Maar ook zullen er films over het onderwerp worden vertoond en zijn er stands met info, rally attributen etcetera. Kortom, een pop-up concept op automotive gebied. Ook standhouders zullen hun waren weer aanbieden. Er is daarnaast een ‘carboot sale’ voor de bezoekende leden. Met lekkere muziek, hapjes en drankjes op een centraal ingericht terras met (buiten)bar en de ambiance van Boerengoed zal werkelijk iedereen kunnen genieten van een heerlijke sfeer.

De entreekosten voor leden van iedere Triumph club (ook buitenlandse) bedragen slechts € 10,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Overige bezoekers betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto’s krijgen in elk geval een informatietasje met een fraai rallyschild, een programmaboekje en diverse goodies. Nadere informatie over deze dag vindt u op de website http://dntd.triumph.nl

Eventlocatie: Hoevenseweg 5, 4157 JB Enspijk

Tags: