Dimabeurs

beTemse, Belgium  
Event Type
Swapmeets/Autojubble
Date
27 September 2014 to 28 September 2014
Location
Belgium Flandre orientale 9140 Temse Kapelanielaan 27
Website
http://www.dimabeurs.be
Event organiser
Marysse Marino
Phone
0496077102
Email
eb.sruebamid@ofni
Sorry, we didn't receive an English translation
Alles over auto’s, moto’s en lifestyle onder 1 dak: de Dimabeurs:

Een beurs in ware retro-stijl voor autoliefhebbers en meer…

Op zaterdag 27 en zondag 28 september worden de Temse Expohallen omgetoverd tot een auto/motomuseum. Het hele weekend staat in het teken van mobiel erfgoed. De hoofdhal wordt omgetoverd tot een fantasiewereld voor de echte autoliefhebber. Van dreamcars, over prestigewagens, collectors- en classic cars. Enkele opmerkelijke voertuigen zullen de show stelen.
Ook motors en brommers worden niet vergeten. Daarnaast is er ook een ruilbeurs voor onderdelen en vinden miniaturen hun plekje op de beurs.

Iemand die begint aan het restaureren van een oldtimer en zich graag laat adviseren, is op deze beurs zeker op de juiste plaats. Ook de professionele restaurateur die nog op zoek is naar een ontbrekend onderdeel vindt op deze beurs iets van zijn gading.

Minder geïnteresseerd in auto’s? Geen probleem! Ook lifestyle en retro-artikelen worden aangeboden. Zo zal er een mooie collectie jukeboxen staan en kan je naar hartelust in boeken neuzen. In de gezellige en ruime cafetaria kan je even uitblazen, een drankje of een hapje nuttigen en even napraten met de vele vrienden en bekenden die je op deze beurs zeker zal tegenkomen.


Oorsprong DIMAbeurs

De beurs wordt georganiseerd door twee gepassioneerde autoliefhebbers. DIdier en MArino zijn de stichters van de vereniging. De vereniging ontstond vanuit de behoefte om hun passie te delen met vele andere liefhebbers. Na vele ervaringen als standhouder op verschillende binnenlandse en buitenlandse beurzen, kriebelde het om het beste van al deze beurzen onder 1 dak te brengen.

De locatie: de Waasland Expohallen te Temse

De zoektocht naar een geschikte locatie was snel uitgemaakt. De Waasland Expo Hallen van Temse heeft namelijk zeer mooie overdekte en verwarmde ruimtes en is zeer centraal gelegen. Er is een ruime gratis parking voorzien. Daarnaast hebben de Waasland Expohallen een rijke geschiedenis van oldtimerbeurzen. Een droomlocatie!


Waar en wanneer

Waar: De Waasland Expohallen te Temse
Kapelanielaan 27
9140 Temse

Wanneer zaterdag 27 en zondag 28 september
Openingsuren van 90u30 tot 18uur

Inkomprijs 13 euro: Kinderen onder 12 jaar gratis.
Een kortingsbon van 3 euro kan u afdrukken op ww.dimabeurs.be/kortingsbon.htmlTeam
DIMABEURS
Didier - Marino
Are you the organiser of this event? Contact us to manage and promote your event