Event Type
Rally, Tour
Date
17 August 2014
Location
Belgium Flandre orientale 9140 Temse Markt
Website
http://www.dezaatraast.be - ww…
Event organiser
Erik Vermeulen
Phone
0478/53 03 57
Email
[email protected]
Sorry, we didn't receive an English translation
Op ZONDAG 17 AUGUSTUS vindt voor de 9de maal het oldtimerevent DE ZAAT RAAST - FESTIVAL OF SPORTSCARS plaats in Temse. Deze editie wordt op-nieuw een uitzonderlijke dag voor liefhebbers van klassieke sportwagens. Enkel klassieke SPORTWAGENS ouder dan 1978 worden toegelaten. Hoewel wij ons al eens een zijsprong naar jongere exclusieve sportwagens durven permitteren…

DE START
Het Festival of Sportscars start en eindigt in het sfeervolle kader van de Markt van Temse. Onze classic car dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet (8 – 10 uur) in de feestzaal van het historische gemeentehuis van Temse. Vanuit de feestzaal, op de 2de verdieping, heb je een spectaculair uitzicht over de deelnemende wagens, die uitgestald zijn op de Markt.

DE RIT
De rit (10-15 uur)loopt via kleine en verrassende landwegen door het Waasland en de provincie Antwerpen, richting Vlaams Brabant. Hiervoor hebt u de keuze uit 2 roadbooks: één voor de recreatierijders en een tweede voor de sportievere deelnemers. Beide roadbooks worden nauw-gezet uitgewerkt en zijn vlot leesbaar. Wij voorzien een verrassende aperostop tegen de middag, en rijden verder naar een historische locatie, voor het nuttigen van de middaglunch. Dit jaar voorzien wij – op algemeen verzoek – terug een uitgebreide picknick. In de namiddag rijden we, langs al even uitdagende wegen, terug richting Temse. Eens op de Markt aangekomen, worden de wagens voorgesteld aan het publiek.

LEKKER
De ganse dag kan u rekenen op een verzorgde, verfijnde catering. Van het uitgebreid ontbijtbuffet kan u rustig genieten, zonder stress. De aperostop is steeds een aangenaam rustmoment en de picknick wordt weer een hoogvlieger. Maak het jezelf makkelijk en breng je picknickspullen mee. Bij het ontbinden van de rally kan u rustig wachten op de prijsuitreiking op ons groot terras op de Markt, waar de Gouden Carolus op u staat te wachten.

SFEER
De ganse dag verloopt in een ontspannen en niet-competitieve sfeer, met aandacht voor zowel wagens als deelnemers. Het vriendschappelijk afsluiten van de rally (15.30 uur tot …) gebeurt in onze Drivers Village, op de Markt van Temse. Muziek en filmbeelden uit de jaren 50-60-70 zullen ongetwijfeld voor een passend retro oldtimersfeertje zorgen. Ook dit jaar zorgen wij weer voor de nodige verstrooiing, met muzikale optredens en animatie op en naast het podium. Een classic car happening voor het hele gezin.

Inschrijven en meer informatie op www.dezaatraast.be
Are you the organiser of this event? Contact us to manage and promote your event