Event Type
Rally, Tour
Date
18 August 2013
Location
Belgium Flandre orientale 9140 Temse
Website
http://www.dezaatraast.be
Organizer
Erik Vermeulen
Phone
0478/530357
Email
[email protected]
Sorry, we didn't receive an English translation
DE ZAAT RAAST is een evenement voor klassieke sportwagens, gebouwd tot 1978, met start en aankomst op de historische Markt van Temse.

DE ZAAT RAAST is geen statisch gebeuren. Na een copieus ontbijt in de feestzaal van het monumentale gemeentehuis van Temse (gekend van de TV-serie "Met man en macht", starten de méér dan 100 classic sports cars aan een de ochtendrit. Dit gebeurt op eigen tempo, in een relax sfeertje. Na een aperostop met een glaasje bubbels en versnaperingen, houden wij even later halt op de middaglocatie. Dit keer verwelkomen wij u in het hart van een trendy stad, waar wij u verfijnde warme middaglunch aanbieden. Na het nuttigen van het dessert, is er nog tijd op even te verpozen, alvorens de namiddagrit aan te vatten. De rit gaat via pittoreske wegen terug richting Temse, waar onze speaker u verwelkomt en de wagens voorstelt aan het talrijk aanwezig publiek. Op de historische markt van Temse zorgen wij voor een gezellige oldtimersfeer, met muziek en animatie, met de afsluitende prijsuitreiking van de rally als sluitstuk van deze clzssic car dag. Niets belet u echter om nog te blijven pleisteren op en rond de mark. Wij raden u zeker een bezoekje aan de authentieke bruine café "Bij Rita" aan, gebruikt als locatie voor de TV-serie "Met man en macht".
DE ZAAT RAAST is duidelijk meer dan auto's alleen: wij hechten evenveel belang aan het vriendschappelijk karakter, stressloze toestanden, lekker eten, een leuk aangeklede driversbar, enz...
Are you the organiser of this event? Contact us to manage and promote your event