Event Type
Rally, Tour
Date
25 April 2010
Location
Belgium Oudenaarde
Website
http://www.rvv.be/nl/crvv/acti…
Email
eb.vvrc@ofni
Sorry, we didn't receive an English translation
Haal die oldtimer uit de garage, blink hem op en geniet van het prachtige decor van de Ronde van Vlaanderen. Treed met je oldtimer in het zog van de wielrenners, 3 weken nadat zij op de Vlaamse bulten streden voor de overwinning van Vlaanderen’s Mooiste. Er zijn twee afzonderlijke trajecten van ongeveer 75km en een speciaal traject van 30km voor oldtimertractoren.Het volgende is voorzien:* Start en registratie aan het Centrum Ronde van Vlaanderen (Oudenaarde) tussen 10u en 14u. Parking op de historische markt van Oudenaarde.* Bij de registratie ontvangt u het roadbook en autoplaat. Hierna kan vrij gestart worden voor een tocht van 75km in de Vlaamse Ardennen, in het spoor van de Ronde. De tweewielers krijgen een apart parcours en roadbook. Vrijblijvende stops langs erfgoed zijn opgenomen in het Roadbook. Al te slechte kasseiwegen worden vermeden.* Op de middag is in het Centrum Ronde Van Vlaanderen een schitterend buffet voorzien, voor slechts (20 €) per persoon. Reservatie vooraf is noodzakelijk. Elke deelnemer is echter vrij om zijn maaltijd te nuttigen waar hij wil. Picknick, frituur, restaurant... Het is een familie- en vriendenuitstap die wij voor U in de puntjes willen verzorgen, maar waarop elkeen zich vrij moet voelen.


Het inschrijvingsgeld bedraagt 15€ per wagen of 7€ per tweewieler. Voor elke deelnemende wagen is een zeer mooie autoplaat voorzien, en voor de tweewielers een exclusieve sticker.


Na de rit parkeren de wagens terug in het historische Oudenaarde, en kan je genieten van een leuk terras, of kan je het museum van het Centrum Ronde Van Vlaanderen bezoeken, waar tevens een souvenir overhandigd zal worden.Organisatie: Roeselaarse Oldtimersclub Four-wheels i.s.m. Centrum Ronde van Vlaanderen
Are you the organiser of this event? Contact us to manage and promote your event