Cortewalle Classic

beBeveren, Belgium  
Event Type
Swapmeets/Autojubble
Date
12 May 2013
Location
Belgium Flandre orientale 9120 Beveren Zwarte dreef
Website
http://www.tuinenkasteel.be/co…
Event organiser
Cortewalle Classic
Phone
0486/84 20 44
Email
[email protected]
Sorry, we didn't receive an English translation
Op zondag 12 mei 2013 wordt op het kasteel Cortewalle in Beveren de eerste editie van Cortewalle Classic georganiseerd. In samenwerking met de lifestylebeurs "Tuin en Kasteel" - die plaatsvindt tijdens het Hemelvaart weekend - hebben UNIZO Beveren en enkele autoliefhebbers de koppen bij elkaar gestoken om dit exclusieve evenement op deze prachtige locatie te organiseren. Een aantal bijzondere en op voorhand geselecteerde klassieke auto's worden vanaf 11.00 u verwacht op het kasteeldomein.Er zullen oa ook wagens deelnemen die ook aan Palm Beach, Villa d'Este, Hof het Loo en de Zoute GP hebben deelgenomen. Deze worden dan statisch en rijdend voorgesteld aan jury en publiek. De prijsuitreiking per categorie is voorzien rond 16.30 u.

Het concours is voor iedereen toegankelijk. Tijdens het evenement is er een speciale oldtimerparking voorzien in de Zwarte Dreef naast het kasteel, voor de eerste vijftig bezoekende classic cars (niet deelnemend aan het Concours).

Indien u een bijzondere klassieke auto bezit, gebouwd voor 1980, en graag wil deelnemen aan het concours d'elegance, gelieve dan een korte omschrijving met foto door te sturen aan [email protected] . Wij zijn op zoek naar unieke auto's, zowel vooroorlogs als naoorlogs, en in uitzonderlijke staat (gerestaureerd of origineel). Uw kandidatuur wordt dan geëvalueerd door de organisatie die u verder op de hoogte zal houden. Het aantal toegelaten deelnemers is beperkt tot 45.Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Noteer de datum van 12 mei 2013 alvast in uw agenda want de Cortewalle Classic wordt ongetwijfeld een niet te missen evenement voor iedere autoliefhebber, en een unieke gelegenheid om een aantal iconen uit de autogeschiedenis bij elkaar te zien op een passende locatie.
Are you the organiser of this event? Contact us to manage and promote your event