Classic Chrysler Meeting

nlBoxtel, Netherlands  
Event Type
Club Meeting
Date
16 September 2018
Departure location
Netherlands 5283 VK Boxtel Koppenhoefstraat 14
Arrival location
Netherlands 5283 VK Boxtel Koppenhoefstraat 14
Website
http://chryslerclassiccars.nl
Organizer
Gortie Bekkers
Email
moc.liamg@eitrog.srekkeb
Document
chrysler-meeting-2018.jpg
Sorry, we didn't receive an English translation

Gratis Chrysler bijeenkomst bij Classic park in Boxtel

 

Dag allen,

Graag wil ik jullie allemaal uitnodigen voor de Classic Chrysler Meeting die wordt gehouden aanstaande 16 September bij het Classic Park in Boxtel. Het evenement is toegankelijk voor iedereen met een Chrysler gerelateerd voertuig, waar merken zoals Desoto, AMC, Plymouth, Dodge en JEEP ook onder vallen. De aavang zal zijn vanaf 11:00, en rond de klok van 12:00 zal ik een kleine toespraak houden, Rond de klok van 14:00 zal ik 3 prijzen uitreiken.

Het Classic Park in Boxtel zal ons de ruimte bieden op hun terrein, je zal bij aankomst worden door verwezen en op de foto worden gezet samen met uw bolide. Eenmaal bij de hoofdplek aangekomen, wordt je verwezen naar een parkeerplek. We hebben de boel zodanig verdeeld dat de klassiekers bij elkaar zullen staan, en clubs die te gast zijn ook. Het Classic Park bied een prachtig automuseum, met een ruim en wisselend assortiment klassieke en/of speciale automobielen. Toegangstickets zullen via ons beperkt beschikbaar zijn, dus op is op. Als ze bij ons weggegeven zijn kun je een kaartje kopen in het museum zelf.

Een week voor aanvang van het evenement zullen de mensen die zich hebben aangemeld van mij additionele informatie ontvangen. De mensen die zich niet aanmelden, maar toch wellicht willen komen zullen onze website in de gaten moeten houden : www.chryslerclassiccars.nl 

U kunt uw eigen aanmelden door een mailtje te sturen naar Bekkers.gortie@gmail.com 
Vermeld daarbij met hoeveel personen u komt en met wat voor auto, dus type en model. Ook voor vragen en of opmerkingen kunt u altijd een mailtje sturen.

Laten we er een gezellige dag van maken, en hopelijk tot dan! 

Are you the organiser of this event? Contact us to manage and promote your event

Tags: