Porsche 911SC Coupé
64 911 € EUR A discuter

Détails

Marque et modèle
Porsche 911
Version
-
Catégorie
Coupé
Année
1980
Conduite
Conduite à gauche
Kilométrage
149609 Kilomètres
Transmission
Manuelle
Capacité cylindrique
6
Etat
Très bon état
Couleur ext
Rouge
Intérieur
Cuir Noir
Numéro
N°6980

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu de traduction en français

Het betreft hier een Porsche 911 SC Coupé die in een zeer mooie gerestaureerde staat verkeert. Hij werd volledig herspoten in de originele kleur. De lak heeft een diepe glans, is homogeen van kleur en de afwerkingskwaliteit van het lakwerk is zeer goed.

De koetswerkpanelen zijn deels vernieuwd en de dagkanten tussen de verschillende koetswerkpanelen lopen mooi evenwijdig.
De sluitkanten en deurscharnieren verkeren in een zeer proper afgewerkte en onderhouden staat. De carrosserierubbers zijn deels vernieuwd. De kofferruimte verkeert in een goede originele staat, de bekleding werd vernieuwd.

De wagen heeft zijn originele gereconditioneerde 16” Fuchs velgen met gepolierde buitenzijde en mat zwarte centers.
De 4 velgen verkeren in mooie staat. De banden zijn van het merk Continental, vooraan maat 205/55 R16 (91V), productieweek 05/2022, achteraan maat 225/50 R16 (92Y), productieweek 07/2022, allen in quasi nieuwstaat. Er is een origineel nood reservewiel aanwezig.

De motorruimte bevindt zich in mooie originele en propere toestand. De motor en aanhorigheden (collectoren, injectiesysteem, koelsysteem, ...) zijn volgens de originele specificaties en verkeren visueel in zeer goede staat.
 
De uitlaat is vernieuwd door een inox sportuitlaat en bevind zich in goede staat. Het remsysteem verkeert in goed ondhouden staat. De ophanging is volgens originele specificaties en bevindt zich in goed onderhouden staat.

Het interieur is deels vernieuwd en verkeert in goede staat met lichte gebruikssporen. De zetels werden vooraan herbekleed in zwart kunstleder. De interieurpanelen zijn de originele in zwart kunstleder, het dashboard is in zwart kuststof, de vloerbedekking is in zwart tapijt.

Het onderstel verkeert in mooie originele staat met enige sporen van gebruik, doch geen ernstige beschadigingen of roest.
De onderzijde en wielkasten werden grondig gereinigd dmv droogijsstralen.

Ernstige kandidaten kunnen de weblink opvragen met detail info en massa foto's.
Er is ook een recent schattingsverslag.

A vendre par

Luc V.
Membre depuis
23/11/2011
Localisation du véhicule
Belgique Antwerpen Kontich 2550
Téléphone
+32475389522
Date de publication
11/09/2023

Envoyer un message

En cliquant sur «Envoyer», vous acceptez les conditions d'utilisation et acceptez de recevoir des newsletters et des offres promotionnelles de notre part.