Porsche 911SC Coupé
62 911 € EUR Price to be discussed

Details

Brand & Model
Porsche 911
Model info
-
Era/Category
Coupé
Year
1980
Steering
Left Steering (LHD)
Mileage
149609 Kilometers
Transmission
Manual
Cylinder Capacity
6
Condition
Very good condition
Ext. Colour
Red
Interior
Leather Black
Ad. Num
N°6980

Description

Sorry, we didn't receive an English translation

Het betreft hier een Porsche 911 SC Coupé die in een zeer mooie gerestaureerde staat verkeert. Hij werd volledig herspoten in de originele kleur. De lak heeft een diepe glans, is homogeen van kleur en de afwerkingskwaliteit van het lakwerk is zeer goed.

De koetswerkpanelen zijn deels vernieuwd en de dagkanten tussen de verschillende koetswerkpanelen lopen mooi evenwijdig.
De sluitkanten en deurscharnieren verkeren in een zeer proper afgewerkte en onderhouden staat. De carrosserierubbers zijn deels vernieuwd. De kofferruimte verkeert in een goede originele staat, de bekleding werd vernieuwd.

De wagen heeft zijn originele gereconditioneerde 16” Fuchs velgen met gepolierde buitenzijde en mat zwarte centers.
De 4 velgen verkeren in mooie staat. De banden zijn van het merk Continental, vooraan maat 205/55 R16 (91V), productieweek 05/2022, achteraan maat 225/50 R16 (92Y), productieweek 07/2022, allen in quasi nieuwstaat. Er is een origineel nood reservewiel aanwezig.

De motorruimte bevindt zich in mooie originele en propere toestand. De motor en aanhorigheden (collectoren, injectiesysteem, koelsysteem, ...) zijn volgens de originele specificaties en verkeren visueel in zeer goede staat.
 
De uitlaat is vernieuwd door een inox sportuitlaat en bevind zich in goede staat. Het remsysteem verkeert in goed ondhouden staat. De ophanging is volgens originele specificaties en bevindt zich in goed onderhouden staat.

Het interieur is deels vernieuwd en verkeert in goede staat met lichte gebruikssporen. De zetels werden vooraan herbekleed in zwart kunstleder. De interieurpanelen zijn de originele in zwart kunstleder, het dashboard is in zwart kuststof, de vloerbedekking is in zwart tapijt.

Het onderstel verkeert in mooie originele staat met enige sporen van gebruik, doch geen ernstige beschadigingen of roest.
De onderzijde en wielkasten werden grondig gereinigd dmv droogijsstralen.

Ernstige kandidaten kunnen de weblink opvragen met detail info en massa foto's.
Er is ook een recent schattingsverslag.

For sale by

Luc V.
Member since
23/11/2011
Car location
Belgium Antwerpen Kontich 2550
Phone
+32475389522
Publication Date
11/09/2023

Send a message

By clicking «Send» you accept the Terms of Use and Privacy Notice and agree to receive newsletters and promo offers from us.